Unieke uitstapjes

Speciaal voor AlkmaarPas-houders zijn er regelmatig leuke uitjes waar je met je AlkmaarPas gratis of met korting aan kunt deelnemen. De geplande uitjes vind je hier: 

gratis Wandelingen: victorie van alkmaar


Dit jaar vieren we 450 jaar victorie in Alkmaar. Om dit ook met je AlkmaarPas te vieren, kun je het hele jaar gratis meedoen met de Victoriewandelingen!

De Victoriewandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes die herinneren aan de strijd van de dappere Kaaskoppen tegen het Spaanse leger. Beleef de strijd een beetje mee tijdens deze boeiende wandeling. 

Aanmelden
Meld je met je AlkmaarPas gratis aan voor 1 van de wandelingen op onderstaande data: 

Zondag 02-04-23            11.00 uur                                                                                     
Vrijdag 12-05-23             14.30 uur                                                                 
Zondag 04-06-23            14.30 uur                                                                  
Zondag 18-06-23            14.30 uur                                                                      
Zondag 03-09-23            14.30 uur                                                                     
Zondag 10-09-23            11.00 uur                                                                      
Zondag 01-10-23            14.30 uur                                                                      
Zondag 15-10-23            14.30 uur   

Meld je hier aan voor een Victoriewandeling! 
Voer hierbij de kortingscode Victorie2023 in en vermeld bij 'opmerkingen' de laatste 8 cijfers van je AlkmaarPas-nummer.  
 

gratis kijkje achter de schermen bij de vest

Op woensdag 19 april kun je gratis mee met een rondleiding achter de schermen bij Theater de Vest. Je komt hierbij in ruimtes van het theater die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Ontdek het tijdens deze rondleiding speciaal voor AlkmaarPas-houders. Aansluitend geniet je van een kopje koffie/thee met wat lekkers in café Klunder! 

Aanmelden
Geef je op voor de rondleiding op woensdag 19 april om 15.00 uur door een mail te sturen naar info@alkmaarpas.nl. Vermeld hierbij je naam, adres en je AlkmaarPas-nummer! 
 

verloting: gratis racen bij racesquare alkmaarKom in aanmerking voor een gratis 'race experience'! We mogen 15 kortingscodes verloten voor een gratis 'race experience' in de maand april bij Racesquare Alkmaar. Ga met vrienden of collega's de strijd aan of stop een heel Formulie 1-weekend in 1 uur. Het kan bij Racesquare Alkmaar. 

Aanmelden
Kom in aanmerking voor een gratis 'race experience' van 1 uur en meld je voor vrijdag 31 maart aan via info@alkmaarpas.nl. Vermeld hierbij je naam, adres en je AlkmaarPas-nummer!