Unieke uitstapjes

Met je AlkmaarPas kun je gratis of met korting deelnemen aan diverse uitjes. Deze worden gedurende het jaar gepland. Meld je snel aan voor een uitje zodra deze bekend is! 

gratis: vip rondleiding kaasmarkt 

Wil je een gratis rondleiding achter de schermen bij de Alkmaarse Kaasmarkt? Dat kan met de AlkmaarPas! Er is een speciaal VIP-gedeelte voor je gereserveerd, waardoor je het beste zicht op de markt hebt. Je neemt tevens een kijkje in het Waaggebouw en het weeggedeelte. De gids vertelt je alles wat je wilt weten over de Kaasmarkt.

Wanneer: vrijdag 13 mei, 10.00 uur.
Aanmelden: meld je aan via dit formulier en vermeld hierbij dat het gaat om de VIP rondleiding en de laatste 8 cijfers van je pasnummer.

 

Busuitje naar madurodam 

Met je AlkmaarPas kun je op zaterdag 18 juni voor maar € 10,- mee met een busreisje naar Madurodam! 

Madurodam is een stad vol attracties, doe-dingen en miniaturen. Van je ogen uitkijken bij de allerkleinste kermis van Nederland tot ravotten in de speeltuinen en van een 3D- scan maken tot de geschiedenis van Nederland ontdekken. In Madurodam is veel te zien, te doen én te beleven. Meld je dus snel aan en ga mee!  

Wanneer: zaterdag 18 juni (vertrek met de bus vanaf station Alkmaar Noord om 9.00 uur. Vertrek vanaf Madurodam om 15.00 uur).
Aanmelden: meld je aan via dit formulier. Vermeld hierbij dat het gaat om Madurodam, de laatste 8 cijfers van je pasnummer en geboortedatum (kinderen vanaf 4 jaar kunnen mee). 
Kosten: met je AlkmaarPas betaal je slechts € 10,- per persoon voor de busrit en het entree ticket voor Madurodam.