Unieke uitstapjes

Speciaal voor AlkmaarPas-houders zijn er regelmatig leuke uitjes waar je met je AlkmaarPas gratis of met korting aan kunt deelnemen. De geplande uitjes vind je hier: 

gratis Wandelingen: victorie van alkmaar

Dit jaar vieren we 450 jaar victorie in Alkmaar. Om dit ook met je AlkmaarPas te vieren, kun je het hele jaar gratis meedoen met de Victoriewandelingen!

De Victoriewandeling voert langs de mooiste en meest bijzondere plekjes die herinneren aan de strijd van de dappere Kaaskoppen tegen het Spaanse leger. Beleef de strijd een beetje mee tijdens deze boeiende wandeling. 

Aanmelden
Meld je met je AlkmaarPas gratis aan voor 1 van de wandelingen op onderstaande data:                                                                                                                                                                   

Zondag 01-10-23            14.30 uur                                                                      
Zaterdag 14-10-23          14.30 uur   

Meld je hier aan voor een Victoriewandeling! 
Voer hierbij de kortingscode Victorie2023 in en vermeld bij 'opmerkingen' de laatste 8 cijfers van je AlkmaarPas-nummer.  


KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE VEST!

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt achter de schermen bij Theater de Vest? Met je AlkmaarPas kun je op 18 oktober 2023 gratis mee met een rondleiding achter de schermen bij Theater de Vest. Je komt hierbij in ruimtes van het theater die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek!

Wanneer: woensdag 18 oktober tussen 15.00 - 16.00 uur en daarna een kopje koffie/ thee met wat lekkers! 
Meld je hier snel aan!


In Oktober met korting naar de Vest

In de maand oktober krijg je met je AlkmaarPas korting op verschillende voorstellingen bij TAQA theater de Vest. Alle voorstellingen zijn voor jong en oud: 

6/10 Maxine Palit de Jongh, Zephyr Brüggen & Nadia Amin Vecht - € 19, 50 voor € 10
15/10 Illa van der Pouw
 – van € 11,- voor €  5,-.
17/10 Let's talk about seks -  van € 18,50 voor € 10,- 
25/10 JeugdTheaterVestival De Geheime club - van € 11 voor € 5,-.


Bestel hier snel de tickets
Voer hierbij de kortingscode AP2324 en ontvang de korting!


busreis naar naturALIS

Ga op woensdag 25 oktober mee met de busreis naar Naturalis. De grootste ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over natuur! Een leuk uitje voor jong en oud! 

Wanneer: Woensdag 25 oktober om 09.00 vertrekt de bus van station Alkmaar-Noord. En om 16.00 uur keert de bus weer terug naar huis!

AlkmaarPas- actie: De eigen bijdrage is €15. Heb je de AlkmaarPas gratis gekregen op het grond van je inkomen? Dan kan het ook betaald worden met het tegoed wat op de AlkmaarPas staat! Stuur dan na je aanmelding een mail naar info@alkmaarpas.nl. 
Meld je (uiterlijk voor 8 oktober) hier snel aan!


Magic Circus 

Magic Circus bezoekt Alkmaar met de voorstelling 'SCUSZA'
In deze nieuwe voorstelling van het Magic Circus lijken de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Plots is er een nieuwe wereld waarin ballen rondvliegen, stoelen zoveel meer zijn dan zitobjecten en waar haarhangjongeren chillen in de nok van het circus. De artiesten uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela kijken uit naar je bezoek. Kom langs en ontdek Nederlands oudste én modernste reizende tentcircus!

Waar en wanneer:

  • Woensdag 20 t/m Zondag 24 september in Alkmaar De Mare - Rekerhout / Thijssepad
  • Woensdag 27 september t/m Zondag 1 oktober in Alkmaar Ouddorp - Nyenburgh
  • Dinsdag 3 en Woensdag 4 okt. in De Rijp - Jan Ploegerlaan bij de scholen

AlkmaarPas-actie: €9,- korting op de entree. Deze actie is alleen verkrijgbaar aan de circuskassa. Deze opent een uur voor elke voorstelling. Je kunt ook je kaarten 1 of 2 dagen eerder bij de kassa aanschaffen.

Voor meer informatie: Magic Circus in Alkmaar - Locaties in Alkmaar en omstreken (magic-circus.nl)


Met eigen ogen:  unieke route door het stadhuis van Alkmaar 

Een spectaculaire totaalbeleving over de vrijheid van toen, nu en straks. Laat je meevoeren door een route kriskras door het Stadhuis van Alkmaar. Met soundscapes, ingenieuze lichtprojecties en special effects beleef je op geheel nieuwe wijze het verhaal achter Alkmaar Ontzet.

Wanneer: 
31 augustus t/m 8 oktober 

AlkmaarPas-actie: 
Bestel hier je tickets, voer de code AP!2023 in en ontvang € 2,50 korting per ticket! 


voorstellingen karavaan 

Zin in mooi muziektheater met wandeling? Of een leuke tragikomedie? Met je AlkmaarPas krijg je € 2,50 korting op WIE de F** IS TRIJN en Vrij van Verzet. Vul bi je bestelling achter je achternaam je AlkmaarPas-nummer (laatste 8 cijfers) en gebruik de kortingscode 450jaarontzet2023.